- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Вельмиповажні працівники і ветерани філії «Надвірнянське лісове господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України»!

Posted By Модератор On 12.04.2023 @ 12:52 In Духовність,Свята | No Comments

У передчутті великого торжества – Воскресіння Христового – засилаю найщиріші поздоровлення у кожну Вашу оселю й особливо нашим захисникам і захисницям у найгарячіші точки України, де триває кровопролитна боротьба з російським окупантом. Дякую і схиляю голову перед їхнім подвигом! Вічна пам`ять Героям, котрі з честю виконали свій громадянський обов`язок і стали у Лави Небесного Воїнства.

283_card [1]

Та війна не послабила наші сили, а навпаки – згуртувала, об`єднала у спільній жертовній праці, у допомозі і підтримці Українських Збройних Сил. Не втрачаймо надії, що Всевишній пошле нам Перемогу і на рідній українській землі запанує довгоочікуваний Мир.

Дякуючи Богові та ЗСУ, маємо можливість щоденно трудитися і продовжувати висаджувати молоді ліси, примножувати красу Карпат.

Нехай у дні Пасхальні й буденні Господня ласка Вас зігріває і навчає мудрості, терпеливості, надихає на добрі вчинки, а передзвін Великодніх дзвонів принесе благі вісті кожній Вашій сім`ї, родині та рідній Україні. Хай це врочисте свято наповнить душі позитивними емоціями, щира подячна молитва скріпить у вірі Христовій!

Христос Воскрес!

Михайло КРИВОРУЧКО,

директор філії «Надвірнянське

лісове господарство» державного спеціалізованого

господарського підприємства «Ліси України».

Віталій НАСАДЮК,

голова профспілкової організації.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2023/04/velmypovazhni-pratsivnyky-i-veterany-filiji-nadvirnyanske-lisove-hospodarstvo-derzhavnoho-spetsializovanoho-hospodarskoho-pidpryjemstva-lisy-ukrajiny/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2023/04/283_card.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.