- Народна Воля - http://volya.if.ua -

«Місцеве самоврядування Прикарпаття – Збройним Силам України»

Posted By Модератор On 26.05.2023 @ 15:46 In Новини | No Comments

20-21 травня ц. р. відбулася друга благодійна обласна спортивно-патріотична акція «Місцеве самоврядування Прикарпаття – Збройним Силам України» серед команд депутатів міських, селищних, сільських територіальних громад, районних та обласної рад, яка проходила у формі спартакіади. Цього року акцію присвятили Дню Героїв, який відзначили 23 травня.

Органи місцевого самоврядування виставили свої команди у шести видах спорту: волейбол, футзал, настільний теніс, бадмінтон, шахи і шашки.

Загалом до участі в акції зголосилися 32 команди всіх рівнів органів місцевого самоврядування, а це – майже 350 учасників. Умовою участі визначено благодійний внесок у розмірі 200 тисяч гривень для обласної ради та по 20 тисяч гривень для міських, селищних та сільських рад.

Команду Надвірнянської міської ради представляли депутати: Ірина Кащенко, яка посіла І місце (шашки), Ольга Малахова – ІІІ місце (бадмінтон) і Марія Юрчило – V місце (настільний теніс).

Відділ молоді та спорту Надвірнянської міської ради висловлює щиру подяку депутатам-учасницям, які не тільки дбають про всебічний розвиток громади, а й своєю участю у подібних заходах пропагують фізичну культуру, спорт та здоровий спосіб життя. Подякував також Івано-Франківській обласній раді, Управлінню спорту та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА за прекрасну організацію змагань.

Особлива вдячність Збройним Силам України за можливість жити, працювати та змагатися під мирним небом!

За результатами благодійної спортивно-патріотичної акції вдалося зібрати майже півмільйона гривень – у формі фінансової допомогу для ЗСУ, а також шляхом надання військового спорядження для потреб військових частин, які базуються на території Прикарпаття, на майже 3 мільйона гривень.

За матеріалами Надвірнянської міської ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2023/05/mistseve-samovryaduvannya-prykarpattya-zbrojnym-sylam-ukrajiny/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.