- Народна Воля - http://volya.if.ua -

ПОВІДОМЛЕННЯ щодо оприлюднення та громадське обговорення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Posted By Модератор On 26.05.2023 @ 15:28 In Оголошення | No Comments

1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий вигляд його змісту.

Проєкт містобудівної документації «Детальний план території за межами населеного пункту с. Бистриця Поляницької сільської ради Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва, реконструкції дороги», розроблений згідно з рішенням Поляницької сільської ради Надвірнянського району Івано-Франківської області від 01.11.2022 року № 404-21-2022.

Метою розробки даної містобудівної документації є уточнення планувальної структури території, зміна функціонального призначення земельних ділянок для будівництва, реконструкції дороги за межами населеного пункту с. Бистриця.

2. Орган, який прийматиме рішення про затвердження документа державного планування.

Поляницька сільська рада Надвірнянського району Івано-Франківської області.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури.

Громадське обговорення Проєкту містобудівної документації та Звіту про СЕО проводять у період з 01 червня 2023 року по 30 червня 2023 року включно.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо).

Зауваження і пропозиції подають до Поляницької сільської ради Надвірнянського району Івано-Франківської області (на електронну адресу polianytska.sr@gmail.com).

Письмові пропозиції подають: фізичні особи – із зазначенням ПІБ, місця проживання, з особистим підписом; юридичні особи – із зазначенням найменування та місця знаходження. Анонімні зауваження та пропозиції не розглядають.

в) дату, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення).

Громадські слухання відбудуться 30 червня 2023 року об 11:00 год. у приміщенні Поляницької сільської ради за адресою: с. Поляниця, Івано-Франківська область, 78593.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується проекту документа державного планування.

Ознайомитися з Проєктом містобудівної документації та Звітом про СЕО можна у Поляницькій сільській раді. Відповідальна особа: Мотюк Людмила Степанівна, тел.: (03434)-37240; електронна адреса: polianytska.sr@gmail.com

З екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, можна ознайомитися в Управлінні екології та природних ресурсів та у Департаменті охорони здоров’я Івано-Франківської ОВА.

ґ) орган, до якого подають зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреса та строки подання зауважень і пропозицій:

Поляницька сільська рада Надвірнянського району Івано-Франківської області (електронна адреса polianytska.sr@gmail.com), із 01 червня 2023 року по 30 червня 2023 року включно.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується проекту документа державного планування:

Управління екології та природних ресурсів Івано-Франківської ОВА;

Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської ОВА.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування.

Транскордонні консультації у рамках зазначеної процедури стратегічної екологічної оцінки не проводять.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2023/05/povidomlennya-schodo-oprylyudnennya-ta-hromadske-obhovorennya-proektu-dokumenta-derzhavnoho-planuvannya-ta-zvitu-pro-stratehichnu-ekolohichnu-otsinku-4/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.